Even kennismaken

De reis van mijn hoofd naar mijn hart begon 20 jaar geleden toen ik door mijn rug ging en terecht kwam bij een haptonoom. Deze constateerde dat ik extreem grenzeloos was en geen benul had van wat er in mijzelf gebeurde. Dit was voor mij een begin van een heel traject van zelfontwikkeling wat begon bij haptonomie en ik onlangs heb afgesloten heb met haptonomie. En daar tussenin heb ik heel veel geleerd en heel veel opgeruimd. 

De grootste reis is die van het hoofd naar het hart!

Ik heb geleerd om in plaats van bevestiging te zoeken in de buitenwereld mijn eigen lijf van binnenuit te leren kennen. Het was een intensief proces waar ik enorm van genoten heb. De zachtheid die je vindt in je eigen lijf, soms verborgen door emotionele pijnplekken is geweldig.

Niet meer weg hoeven vluchten voor wat er in mij speelt, sterker nog om liefde te kunnen voelen voor alles wat er is. Te durven vertrouwen op de lichtheid in mezelf en plezier kunnen toevoegen aan dat leven, zonder dat er daarvoor een masker opgezet hoeft te worden.

En het thema veiligheid wat van jongs af aan een groot thema was, is nu bijna geen issue meer omdat ik aan kan wat er naar boven komt. Ik kan mezelf tijdens lastige emotionele situaties steunen in plaats van dat ik mezelf afwijs. Ik kan met tegenslagen omgaan en kan me aanpassen aan lastige situaties zonder mijn sprankeling te verliezen, ik kan genieten en mededogen hebben en ik voel mijn onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid. Hierdoor durf ik veel meer te spelen, te experimenteren en kan oordelen vanuit de buitenwereld veel makkelijker loslaten. Daardoor ervaar ik vrijheid en kan ik genieten van wat is.

De vrijheid die ik hierdoor heb ervaren en het volop kunnen genieten dat is wat ik door wil geven aan mijn klanten. Ik ben geen coach die je door middel van een stappenplan iets nieuws leert, ik laat je jouw eigen weg naar binnen zien. Naar al het moois wat er al is.

De reis van hoofd naar hart

Hou mij op de hoogte!

Contactgegevens

De Kersenboom | Denise Boomer
info@www.deniseboomer.nl | Almere
T: 06-44329059 | KvK nr. 32136169

Privacy Verklaring en Algemene Voorwaarden