Over mij

Opgegroeid in een bijzonder gezin heb ik in mijn leven een aantal bijzondere, uitdagende lessen mogen ervaren waar ik achteraf met liefde op kan terugkijken. Ik heb daardoor een stel krachtige voelsprieten kunnen ontwikkelen, die ik in eerste instantie inzette om anderen te behagen. Totdat de vechter in mij wakker werd en daarmee het verlangen naar ruimte voor mij. Ik ben mijn eigen weg gegaan, ondanks het feit dat ik volledig financieel afhankelijk was van mijn partner. Mijn enige inkomen kwam uit mijn eigen bedrijf, wat niet meer dan een hobby was. Ik heb mezelf daardoor over heel veel weerstanden en angsten heen moeten zetten. Het is niet echt gemakkelijk geweest allemaal, maar zó de moeite waard.

Uiteindelijk moest ik wel!

Omdat ik mij niet meer kon permitteren om hobbymatig een bedrijf te hebben en dat het kunnen leven van mijn bedrijf nog steeds mijn grote droom was, ben ik ondernemerstrainingen gaan volgen. Dát alleen was al zo ontzettend waardevol. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Omdat het implementeren van wat ik geleerd had voor mij best een dingetje was heb ik uiteindelijk een coach ingeschakeld die mij met dat stuk ging helpen.
 
Dit was al een proces op zich. Ik kwam van alles tegen frustraties, teleurstellingen, angsten en bakken vol schaamte. Maar ook trots, leuke gesprekken, dankbaarheid en vooral de drang om duidelijker te krijgen wat ik voor de wereld kan betekenen. Te voelen dat het uitmaakt wat ik doe. Dat ik iemand op weg kan helpen om samen een duidelijk doel te bereiken. Dat is wat ik wil en dat is wat zo ontzettend fijn voelt.
 
Uiteindelijk ben ik gaan staan voor mezelf. Van lieve afhankelijke zachte vrouw heb ik mezelf ontwikkeld tot een krachtige, onafhankelijke (nog steeds) liefdevolle zachte vrouw. Maar nu een die weet waar ze voor staat.
 

Wie mij kent die weet

Dat ik een makkelijk benaderbaar persoon ben, met een zachte energie. Ik houd van lichtheid, vooral waar het gaat om zaken die anderen ingewikkeld vinden. En ondanks mijn lichtheid ga ik graag de diepte in. Weten wat er in anderen leeft, praten over gevoelens en emoties daar ben ik gek op. En dat vanuit het licht. Mijn lichte uitstraling zorgt er vanzelf al voor dat zware onderwerpen een stukje lichter worden.

Wist je trouwens dat ik:

· gek op boeken ben en meestal meerdere boeken tegelijk aan het lezen ben;
· een vreselijke optimist ben die voor elk gevoel waar anderen voor zouden weglopen een interessante uitdaging zie en een mogelijkheid voor innerlijke groei;
· helemaal niks heb met kaders en protocollen, het liefste laat ontstaan wat er wil ontstaan en ondertussen super doelgericht kan zijn;
· het woord ‘zweefteef’ een geuzenaam vind;
· liever wispelturig genoemd wordt, dan dat ik mijn gevoel moet negeren;
· het heerlijk vind om ‘s ochtends heel vroeg kleine verhaaltjes te schrijven;
· iedere ochtend minimaal 1 minuut onder de koude douche sta om in mijn lijf te zakken;
· helemaal niks met sporten heb maar nog wel steeds met losse handen fiets;
· niet zo goed ben in koetjes en kalfjes gesprekjes en helemaal opleef van gesprekken die de diepte ingaan;
· houd van spiritualiteit, fantasie en magie

Ik zie ondernemen als het leggen van een puzzel. Je zoekt eerst de juiste stukken bij elkaar en daarna maak je er een geheel van. Op welke manier ik je daarbij kan begeleiden vind je op de “werk met mij” pagina

Heb je vragen vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Durf jezelf te laten zien! 

JA! Mail mij het gratis E-book “3 Gouden tips om je te verbinden met je klant!”

Contactgegevens

Denise Boomer
denise@deniseboomer.nl
Almere
T: 06-44329059
KvK nr. 32136169

Privacy Verklaring en
Algemene Voorwaarden