Over mij

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben kreeg ik 15 jaar geleden de kans om een coachopleiding te gaan volgen en een eigen coachpraktijk op te zetten. Ik volgde verschillende cursussen, trainingen en opleidingen en liet me door een aantal mensen coachen. Maar echt veel omzet kwam er niet uit mijn praktijk. In die tijd was dat niet echt een probleem, ik had toen nog een partner die een goed inkomen had.

Uiteindelijk zijn mijn partner en ik uit elkaar gegaan en stond ik er alleen voor. Een tijdje heb ik weinig aandacht aan mijn bedrijf besteed, en ben ik in plaats daarvan mijn eigen ontwikkeling centraal gaan zetten. Ik volgde nog meer cursussen, trainingen en opleidingen. Het was een intensief, leerzaam en zeer inspirerend proces waardoor ik oude (familie) patronen heb kunnen doorbreken en oude shit heb mogen loslaten.

Als je iets wilt zal je actie moeten ondernemen!

En toen ik de behoefte voelde om mijn bedrijf weer wakker te maken had ik ook de intentie om ervan te kunnen leven. En daarom ben ik een aantal ondernemerstrainingen gaan volgen. Heel waardevol, maar ik deed ik er niet zo heel veel mee. Ik kon mezelf er niet toe zetten om acties te ondernemen. De weerstand was te groot, maar het verlangen om een eigen bedrijf te hebben waarin kan doen wat ik liefste wil was ook heel groot. Ik zat vast en voelde me vreselijk gefrustreerd, ik wist niet hoe ik mijn droom kon verwezenlijken en dacht ik al aan opgeven. Ik kon niet anders, ik kon het me niet meer permitteren om hobbymatig een bedrijf te hebben. Ik stond bijna op het punt van opgeven.

Als laatste redmiddel ben ik toch acties gaan ondernemen en een plan gaan volgen. Met kleine stapjes ben ik daarmee begonnen. Dit was al een proces op zich. Ik kwam van alles tegen frustraties, teleurstellingen, angsten. Maar ook trots, leuke gesprekken, dankbaarheid en vooral de drang om duidelijker te krijgen wat ik kan betekenen. Te voelen dat het uitmaakt wat ik doe. Dat ik iemand op weg kan helpen om samen een duidelijk doel te bereiken. Dat is wat ik wilde en dat is wat zo ontzettend fijn voelde.

Wie mij kent die weet

Ik ben een makkelijk benaderbaar persoon, met een zachte energie. Ik houd van lichtheid, vooral waar het gaat om ingewikkelde gevoelens. Daarom ben ik er een kei in om dit soort gevoelens lichter te maken. Ik krijg vaak te horen dat mijn warme zachte uitstraling, waarin een soort van lichtheid zit, ervoor zorgt dat zware onderwerpen vanzelf al een stukje lichter worden.

Wist je trouwens dat ik:

Gek op boeken ben en meestal zo’n 5 boeken tegelijk aan het lezen ben.

Een vreselijke optimist ben die voor elk gevoel waar anderen voor zouden weglopen een interessante uitdaging zie en een mogelijkheid voor innerlijke groei.

Helemaal niks heb met kaders en protocollen. Ik laat ontstaan wat gezien wil worden waardoor nieuwe creatieve ideeën geboren worden.

Het woord ‘zweefteef’ een geuzenaam vind.

Liever wispelturig genoemd wordt, dan dat ik mijn gevoel moet negeren.

Al jaren een ochtendritueel heb wat ik sinds kort afsluit met 1 minuut koud douchen.

Mijn schoondochters mij een lieve schoonmoeder vinden en dat mijn eigen schoonmoeder een goed voorbeeld was.

Ik niet graag kleding weggooi, waardoor mijn kledingkasten uitpuilen.

Houd van spiritualiteit, fantasie en magie ✨

Ik zie ondernemen als het leggen van een puzzel. Je zoekt eerst de juiste stukken bij elkaar en daarna maak je er een geheel van. Op welke manier ik je daarbij kan begeleiden vind je op de “werk met mij” pagina

Heb je vragen vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Durf jezelf te laten zien! 

Hou mij op de hoogte!

Contactgegevens

Denise Boomer
denise@deniseboomer.nl
Almere
T: 06-44329059
KvK nr. 32136169

Privacy Verklaring en
Algemene Voorwaarden