Werk met mij

 

Herken je dit?

Je bent een echt gevoelsmens en doet niets liever dan mensen begeleiden die meer de diepte in willen gaan en hun gevoeligheid willen gebruiken om echt te gaan leven vanuit hun hart. Je krijgt best wel mensen bij je in de praktijk die daar belangstelling voor hebben, maar hiervan zijn er weinig die uiteindelijk een betaalde sessie bij je boeken.

Je werkt heel hard in je eigen praktijk. Echter uit de acties die je doet komt er meestal weinig response, waardoor het jou financieel niet veel oplevert. Het maakt je soms moedeloos dat je niet precies weet wat je zou kunnen doen om echt klanten aan te trekken die ook willen betalen voor jouw diensten.

De acties die je doet zijn niet echt consistent. Je doet veel via Facebook en Instagram, je wordt ook wel gezien maar niemand weet precies wat je doet en eigenlijk weet je dat zelf ook niet altijd duidelijk te vertellen aan anderen.

De acties die je doet lijken ook geen resultaat te hebben waardoor je steeds nieuwe acties verzint. Doodvermoeiend vind je dat, het voelt als gas geven en weer afremmen. Dit kost je veel energie. Energie die je veel liever in de begeleiding van je klanten steekt.

Je ziet veel mensen om je heen waarvan je het idee hebt dat je ze kunt helpen. Echter je weet niet heel goed hoe je ze kunt bereiken. Ze benaderen jou ook niet, waardoor je het moeilijk vindt om ze aan te spreken. Wat moet je zeggen?

Hoe zou het voor je zijn als:

Mensen naar jou toe komen omdat jij jouw klanten precies de aandacht kunt geven die ze nodig hebben. Juist jij kunt met jou gevoeligheid een oplossing bieden voor het probleem wat ze hebben en ze bereid zijn om daarin te investeren omdat jij precies degene bent die ze nodig hebben.

Je terugkrijgt van mensen dat ze naar jou komen omdat ze voelen dat jij precies weet wat hun probleem is en ze daarom door jou geholpen willen worden. Ze voelen zich gezien en gaan ‘aan’ op jouw aanbod. En dat zijn dan ook precies de mensen waar je energie van krijgt. Hard werken wordt daardoor alleen maar veel leuker.

Je één consistente actie doet die het jou makkelijk maakt om te vertellen wat je precies doet en dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van Social Media.

Die éne actie die je hebt je steeds makkelijker afgaat en je door deze actie precies weet wat je moet doen om nieuwe klanten aan te trekken. Zodat je zelf in de hand hebt hoeveel klanten je aantrekt.

De mensen waarvan jij het idee hebt dat je ze kunt helpen gewoon zou kunnen aanspreken en zou kunnen vragen of je ze mag helpen. Dat je wat je zeggen wilt duidelijk kunt verwoorden en mensen zich gezien voelen.

Dit is mogelijk als je mijn 1-1 programma volgt. Dat zijn 10 sessies van een half uur verspreid over 10 weken waarmee we aan de slag gaan met:

Het helder krijgen van jouw boodschap, wat jij je klant te bieden hebben en hoe je dat je klant kunt aanbieden.

Ik ga je begeleiden bij de uitvoering van een concrete actie die maakt dat jij zichtbaar wordt voor jouw ideale klant.

Hierdoor krijg je niet alleen plezier in het uitvoeren van je vak, maar krijg je ook plezier in het meest lastige stuk van ondernemen, het zichtbaarheidsstuk.

In die 10 weken hebben we wekelijks contact en in de tussentijd krijg je huiswerkopdrachten. Je mag me zoveel mailen als je wilt. Ik beantwoord je vragen op werkdagen minimaal 1x per dag.

En na 10 weken ….

Heb je je masker laten vallen en durf je te laten zien wie jij bent. Zelfs je gekkigheden waar je je soms ook wel eens voor schaamt. Je wordt gekozen omdat je klant zich tot jou aangetrokken voelt en jou al denkt te kennen.

Omdat je je hebt verdiept in je klant communiceer je vanuit de klant en niet vanuit wat je doet. Doordat je je hebt verdiept in je klant weet je precies wat hij/zij nodig heeft.

Weet je hoe bevrijdend het is om een vaste methode te hebben om klanten aan te trekken. Je hoeft niet meer na te denken wat voor een actie je nu weer moet ondernemen.

Word je alleen maar beter en beter in het aantrekken van klanten omdat je werkt met 1 vaste methode. Uiteindelijk ben jij hierin een master geworden.

Je zult merken dat het veel makkelijker is geworden om te vertellen over wat je doet en wat het resultaat is. Jouw waarde wordt daardoor veel duidelijker zichtbaar, zodat een potentiële klant er veel makkelijker voor kiest om met jou te gaan werken.

 

Jouw investering € 415

Hoe nu verder?

Hoe zat ben je het om maar het gevoel te hebben dat je maar wat doet. Wat aanrommelt. Daarom ben je toch geen eigen praktijk begonnen? En je wilt er nu toch ook wel financieel beter van worden? Jij bent het waard dat jouw klanten je gaan vinden en dat weet je ook wel.

Als je nu toch echt stappen wilt gaan ondernemen neem dan contact met me op.

Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan we kijken of mijn programma inderdaad is wat je nodig hebt.

Durf jezelf te laten zien! 

Hou mij op de hoogte!

Contactgegevens

Denise Boomer
denise@deniseboomer.nl
Almere
T: 06-44329059
KvK nr. 32136169

Privacy Verklaring en
Algemene Voorwaarden