Wispelturige Zweefteven

Ben jij iemand, die: dromerig, creatief en chaotisch is, diep over de dingen nadenkt, graag filosofeert over het leven, andere mensen aanvoelt, interesse heeft voor wat zich achter de maskers afspeelt, gaat voor echtheid en verbinding, weet dat er meer is tussen hemel en aarde en dat alles met elkaar verbonden is, gelooft dat we onze gaven aan de wereld mogen bieden, iets heeft met de Wet van de Aantrekking en keuzes maakt vanuit het hart/intuïtie?

Ga je voor echtheid en verbinding en keuzes maken vanuit het hart/intuïtie? Welcome to the Club!

Voel jij je anders dan anderen, kwetsbaarder soms, maar tegelijkertijd heel krachtig? Een kracht, die maatschappelijk niet erkend en gewaardeerd wordt, waardoor jij je onzeker voelt en gaat aanpassen. Waardoor je je eigen kwaliteiten een beetje uit het oog verloren bent?

Ga jij gemakkelijk mee in de energie en ideeën van anderen, waardoor je je eigen grenzen niet aanvoelt en van het ene idee in het andere overgaat, zonder iets af te maken? Heb je moeite met het vormgeven (manifesteren) van een leven zoals jou voor ogen staat, omdat de strategieën, die je door de buitenwereld aangereikt krijgt, voor jou niet werken?

Heb jij een sterke intuïtie, die soms overschaduwd wordt door teveel gedachten? Zie jij overal zin en betekenis in, houd jij van diepgaande verbindingen en zelfonderzoek? Ben jij geïnteresseerd in spiritualiteit (je verbinden met je Hogere zelf en de aarde) en in het herstellen van het contact met je lichaam? Wil jij ook meer flow en sta jij open voor nieuwe ideeën en wil je daarmee experimenteren?

Graag verwelkomen wij jou op een van onze thema-avonden. Waar we samen met andere Wispelturige Zweefteven gesprekken hebben over (de zin van) het leven, relaties, dood, magie, seks, de leugens die we onszelf en elkaar vertellen en wat ons wakker houdt ’s nachts en waar we oefeningen doen om meer contact te maken met onszelf en de ander. Samen zijn in liefde, waar je niets hoeft te doen om goed genoeg gevonden te worden. In een veilige omgeving ons hart laten spreken, plezier maken en er samen achter komen hoe het leven werkt voor ons.

De avond wordt geleid door mij samen met een goede Wispelturige Zweefteef vriendin Helma van der Kuilen. Helma en ik hebben elkaar gevonden in het diepe verlangen om er achter te komen ‘hoe het leven werkt’ voor vrouwen zoals wij. De naam Wispelturige Zweefteven is ontstaan omdat we elkaar wel eens gekscherend zo noemden en we ook van houden om onszelf niet te serieus te nemen. Wispelturige Zweefteven gaat ook over de onze ontdekkingsreis door het leven.

Is het leven voor jou ook een ontdekkingsreis, waarbij alles tot doel heeft om je authentieke zelf te worden en meer vanuit hartsverbinding te gaan leven? En zou je het fijn vinden om deze reis te maken met vrouwen, waarin je je kunt herkennen en die alles wat in jou is liefdevol kunnen ontvangen?

Je kunt je bij mij aanmelden door een mail te sturen naar denise@deniseboomer.nl of telefonisch op 06-44329059 (Denise Boomer)

Wil je meer informatie. Neem dan ook even contact met mij op.

Onderstaand kun je je inschrijven voor de thema-avond van 18 mei a.s. die gaat over Innerlijk Leiderschap.

Deelname kost slechts € 25,-

In een veilige omgeving je hart laten spreken, plezier maken en er samen achter komen hoe het leven werkt voor ons. Kom je ook? 

Hou mij op de hoogte!

Contactgegevens

De Kersenboom | Denise Boomer
info@www.deniseboomer.nl | Almere
T: 06-44329059 | KvK nr. 32136169

Privacy Verklaring en Algemene Voorwaarden